Gruppmeny
Individuella val inom gruppen.
Vänligen beställ maträtterna minst en dag i förväg, helst genom att skriva ut vårt beställningsformulär eller via mail: info@pastaplus.se.
För företag kan vi även erbjuda fakturering (30 dagar).
Förrätter
1. MOZZARELLA CAPRESE
2. CARPACCIO DI SALMONE AFFUMICATO
3. BRUSCHETTA DELLA CASA
Varmrätter
4. PAPPARDELLE AL FILETTO E TARTUFO
5. RISOTTO AI FUNGHI
6. SPAGHETTI PRIMAVERA
7. TRANCIO DI SALMONE AL POMODORO FRESCO
8. SALTIMBOCCA ROMANA
9. FILETTO AL PEPE VERDE
Desserter
10. TIRAMISÚ
11. PANNA COTTA ALLA VANIGLIA
Pris
(Pasta & Risotto) 2 rätter 294:-/ 3 rätter 442:-
(Kött & Fisk) 2 rätter 382:-/ 3 rätter 573:-
Vi erbjuder även förmånliga priser på våra aperitif:
Prosecco 78:-/12 cl.
Bellini 83:-/12cl.
Franci 55:-/20 cl. Alkoholfritt
Informazioni
ALLA SÅSER och desserter är hemgjorda (förutom glassen).
ALLA våra rätter med tomatsås innehåller vitlök.
BRÖDET som vi bakar innehåller durumvete.
DURUMVETE ”Triticum Durum” innehåller hög halt av glutenproteiner.
FISK Vår fiskleverantör är certifierad enligt MSC, ASC och KIWA.
ARBORIORIS italienskt rundkornigt ris. Ristypen är döpt efter staden ARBORIO. När riset är tillagat är kornen fasta, krämiga och sega.
RICOTTA är en italiensk färskost. Ursprungligen var ricotta uteslutande en fårost, men görs idag även av komjölk.
PARMESAN Parmigiano-Reggiano är en klassisk italiensk hårdost gjord på komjölk, som fått sitt namn av att osten först började tillverkas i trakten mellan Parma och Reggio Emilia i norra Italien.
PECORINO är lagrad fårost som härstammar från Italien. Pecorino betyder fårost och den tillverkas i flera regioner i Italien. Osten finns både som färsk, mellanlagrad och vällagrad och det gör att skalet varierar i färg och smak.
BALSAMVINÄGER Aceto balsamico framställs av den sammankokta druvmusten från Trebbianodruvan som växer kring Modena och Reggio Emilia i norra Italien.